Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Стартираме Нова Версия на Играта "Билярд"!

Стартираме Нова Версия на Играта "Билярд"!

karry 04 декември 2025

Уважаеми потребител,

С радост ви информираме, че стартираме нова версия на нашата любима игра "Билярд"!
Всички предходни победи са изтрити, което означава, че всички участници започват от нулата и имат равни шансове да постигнат нови върхови резултати.

През първата седмица след пускането на играта, залозите ще бъдат нулеви. Това е идеалната възможност да изпробвате новите функции без никакъв риск. След изтичането на тестовата седмица, ще активираме всички игрови маси с различни залози и ще отворим постиженията, които можете да отключвате отново.

Не пропускайте шанса да станете част от тази нова глава в историята на "Билярд". Приятна игра и успех на всички!

Екипът на djagi.com

Виж по-стари
larinka 09 декември 2025

емотикона От дълги години съм тук . Има само 2 игри от които компютъра и лаптопа почват да бучат със звук не по различен от шумен вентилатор , или сходен шум с актуализации на уиндоус . Шах и билярд . На всички други игри е без шум . Бучене се получава ако в играта присъстват много елементи които се движат . В билярда топките се търкалят сигурно те товарят . В билярда шума започва след втората игра ако на опонента му се играй още и още . Друго няма какво да добавя .

roni_69 13 декември 2025

Съжалявам,че трябва да го кажа но билярда не струва.Предишната версия беше в пъти по добра емотикона

Zalman 13 декември 2025

супер е играта , благодаря че я направихте отново достъпна...

s___s 17 декември 2025

Здравейте!
Относно Билярда, от време на време се случва играта да седи замръзнала, нищо не се движи и рефрешвам сайта - Билярда и след това е активна. Иначе си седя и може да пропусна мой ход или един, два на противника.
Случва се също когато съм задържал бутона на мишката за удар и съм се прицелил точно и вече тръгвам да задавам силата на удара се оказва, че линият по която съм се прицелил точно се размества когато се изтегля за силата на скоростта и се супер неприятно!
От време на време играта забавя с течение на игрите. Често започва добре и след време започва да насича леко.
Друго което е хубаво да оправите са дъгите които описва топката ударена от бялата - прицелната (случва се след силен удар). Това не трябва да е така. Те трябва да се движат направо!
Относно залозите. Измислете различли лиги като на Белота например защото така се обезсмисля труда на някой играч който да кажем е изиграл 20-30 добри игри, а след това се окаже извън класацията защото примерно някой е напварил 2-3 игри на много висок залог!
И да, както както ви написах преди, а също и други потребители споделят моето мнение, този Билярд е доста по-зле от предишната му версия и просто се постарайте ако можете да я доближите, върнете във видът които беше преди това.

Memmo 21 декември 2025

Супер много забива играта, постоянно рефрешвам и е много изнервящо!!! А като се прицелиш и топката даде друга траектория от зададената е направо влудяващо!!! Моля, оправете тези недоразумения, за да можем да играем играта с удоволствие, Благодаря!!

Pandishpanchi 22 декември 2025

И не само това , целя топката бялата я прескача и си влиза в джоба? Как може тая бяла топка да не е Каспър , да минава през други...

Memmo 23 декември 2025

Не е лошо и да се помисли за масите. Тоест: или да се направи на 2 лиги, (лига 1 от 1 000 до 5 000 залог и лига 2 от 10 000 до някакъв макс залог) защото на игра на 50 000 залог реално се печели дневна класация, вече го изпитах и не е въобще приятно, пък в същото време опонента ми от примерно 70-80та позиция в дневната класация се оказа на втора... реално погледнато, ако аз бях спечелил аз щях да взема 1во място в дневната, а втория с 30 игри да е зад мен... не е коректно!!! Помислете за феър плей в играта емотикона

karry 23 декември 2025

От 1-ви януари, ще пуснем отделни класации за играта Билярд.

lover_love 24 декември 2025

Предишната графика беше много по-добра и безпроблемна и аз имам проблеми, въпреки, че съм с доста добър лаптоп....забива редовно и бялата топка си променя траекторията

_JenTaRo 29 декември 2025

Предлагам спечелените месечни класации на всяка игра, ако са повече от една да се появяват и натрупват в профила. Все пак спечеленото е спечелено, няма да има лошо да има такава графика.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 867 Мнения: 22427